Advocatenkantoor Lewin krijgt versterking

Geschreven op 9 oktober 2018

We zijn verheugd te kunnen melden dat mr. Tamara Koenders zich per 1 oktober 2018 als advocaat bij ons kantoor heeft aangesloten.

Met de komst van Tamara hebben we ons team uitgebreid en zijn we nu met z’n vijven.

Tamara Koenders

Tamara heeft in 2012 de master Arbeidsrecht aan de UvA afgerond. Daarna werkte zij vijfenhalf jaar op een advocatenkantoor in Landsmeer, waar zij zich overwegend heeft toegelegd op het arbeidsrecht. Tamara beoefent in haar vrije tijd met veel plezier waterpolo. Haar energieke sportmentaliteit gebruikt zij ook in de rechtszaal en tijdens onderhandelingen voor werkgevers of werknemers.

Arbeidsrechtspecialisten en Arbeidsmediation

Met de komst van Tamara ligt de nadruk nog meer op het arbeidsrecht, het rechtsgebied waarin wij gespecialiseerd zijn. U kunt bij ons terecht voor collectieve of individuele ontslagzaken, loonvorderingen en allerlei vragen die spelen tussen werkgevers en werknemers. Wij hebben ook model-arbeidsovereenkomsten en model-protocollen (ziekteverzuim, e-mail en internet, en meer) voor werkgevers ontwikkeld.

Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren ruime ervaring gekregen met arbeidsmediation. Bij mediation vinden een werkgever en een werknemer samen een oplossing voor de problemen die zij in de arbeidsverhouding ervaren, zonder dat zij zich laten vertegenwoordigen door advocaten of dat de rechtbank een beslissing moet nemen.

Seminar over de grenzen van de privacy in het arbeidsrecht

U kunt Tamara per e-mail bereiken via het adres: koenders@advocaatlewin.nl. Wilt u Tamara in actie zien? Dat kan op donderdag 22 november 2018. Die dag organiseren wij een seminar over privacy in het arbeidsrecht. Samen met u gaan wij op zoek naar de balans. Tijdens de bijeenkomst komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • het bijhouden en bewaren van personeelsdossiers,
  • het opnemen van telefoongesprekken,
  • cameratoezicht op de werkvloer,
  • het googelen van sollicitanten.

Actuele informatie over het seminar vindt u op onze website: www.advocaatlewin.nl.

Deze column is gepubliceerd in de Uitgeester d.d. 3 oktober 2018.


Contact

Anna van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Tel: 0251-362022
E-mail: welkom@advocaatlewin.nl