Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

ARBEIDSRECHT

Advocatenkantoor Lewin is er voor werkgevers, werknemers en bestuurders om (dreigende) arbeidsconflicten zo goed mogelijk op te lossen. Lees hier voor welke onderwerpen jij onder andere bij ons terecht kan. Heb jij te maken met een arbeidsconflict en wil je met ons sparren over mogelijke oplossingen? Wij denken graag met je mee.

Bijstand in een conflict

Ben jij betrokken geraakt bij een arbeidsconflict en wil jij graag hulp bij het oplossen van dit conflict? Wij helpen jou hier bij. Lees hier meer over het soort conflicten waarmee wij jou kunnen helpen.

Documenten

Ben je op zoek naar standaard documenten? Een arbeidsovereenkomst, een model beëindigingsovereenkomst, een personeelsreglement? Wij kunnen jou voorzien van modellen of een op de organisatie afgestemd document verzorgen.

Kennisoverdracht

Wil jij jouw personeel bijscholen op het gebied van gegevensverwerking in het kader van AVG, dossieropbouw of een ander arbeidsrechtelijk onderwerp? Wij verzorgen op de praktijk gerichte inhouse lezingen en workshops.

ONZE ARBEIDRECHTSPECIALISTEN:

Hanneke Lewin

Tamara Koenders

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Hanneke Lewin staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Arbeidsmediation, Collectief Ontslag, Internationaal Arbeidsrecht en Medezeggenschap;
  • Tamara Koenders staat geregistreerd op Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief