Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

Esmée Kuyt

Mr. Esmée Kuyt is als jurist werkzaam bij ons kantoor. Esmée houdt zich bezig met het arbeidsrecht en heeft daarnaast een brede interesse in het privaatrecht en affiniteit met ICT-gerelateerde zaken.

Esmée heeft in 2016 de studie Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), waar zij de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk volgde. Haar masterscriptie heeft zij geschreven over de vraag hoe de digitalisering van de rechtspraak (project KEI) zich verhoudt tot de toegang tot de rechter.

Voordat Esmée aan de rechtenstudie begon studeerde zij HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Via het excellentieprogramma kon zij versneld doorstromen en rondde zij beide opleidingen in zes jaar af.

Tijdens haar studie was zij actief als studentenmentor en gaf zij tentamentraining, taaltraining en studietraining. Naast haar werkzaamheden op kantoor is zij ook als docent verbonden geweest aan de HvA.

Esmée is daarnaast de vaste begeleider van de HvA-stagiaires die in het kader van hun opleiding HBO-rechten gedurende 20 weken op ons kantoor hun afstudeeropdracht schrijven.

emailbutton

linkedinbutton

twitterbutton

Esmee 30-47-3