Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

Hanneke Lewin

Mr. Hanneke Lewin is inmiddels 26 jaar werkzaam als advocaat, waarvan 20 jaar als arbeidsrechtspecialist. Daarnaast is zij sinds juni 2015 door de Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerd als registermediator.

Lees meer..

Tamara Koenders

Mr. Tamara Koenders sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij Advocatenkantoor Lewin. Nadat zij in 2012 de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afrondde, werkte zij vijfenhalf jaar op een advocatenkantoor in Noord-Holland met een praktijk gericht op het arbeids- en ambtenarenrecht.

Lees meer..

Ratna Vromans

Ratna Vromans is advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Haar focus ligt op het uitonderhandelen van de beste deal voor haar cliënten.

Lees meer..

Leonieke Kievit

Leonieke Kievit is gecertificeerd MfN-mediator. Zij is in staat om snel complexe problemen te doorzien en partijen te helpen om samen tot een werkbare oplossing te komen van een conflict.

Lees meer..

Virginie de Leeuw

Virginie studeert rechten en ondersteunt de advocaten inhoudelijk

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten:

De genoemde advocaten zijn allen ingeschreven bij de Orde van Advocaten Noord-Holland en hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Hanneke Lewin staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Arbeidsmediation, Collectief Ontslag, Internationaal Arbeidsrecht en Medezeggenschap;
  • Tamara Koenders staat geregistreerd op Arbeidsrecht.
  • Ratna Vromans staat geregistreerd op Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Specialisten in het oplossen van arbeidsconflicten

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van (dreigende) arbeidsconflicten. Onze advocaten en mediators houden zich uitsluitend bezig met het arbeidsrecht. Door onze ervaring weten wij dat wij een oplossing kunnen bieden voor ieder (dreigend) arbeidsconflict. Lees hier meer over onze werkwijze.

Advocatenkantoor Lewin is gevestigd in Uitgeest, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar – Haarlem – Amsterdam, recht tegenover station Uitgeest. In overleg kunnen besprekingen ook plaatsvinden op locatie.

Waarom kiest u ons?

 Duidelijk: Open, toegankelijk, direct en efficiënt
 Deskundig: Combinatie van kennis en 20 jaar proceservaring
 Daadkrachtig: Sterk in onderhandelen én procederen


Meld je aan voor onze nieuwsbrief