Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

Over ons

Ons advocatenkantoor

Advocatenkantoor Lewin is gevestigd in Uitgeest, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar – Haarlem – Amsterdam, recht tegenover station Uitgeest. In overleg kunnen besprekingen ook plaatsvinden op locatie.

Advocatenkantoor Lewin hecht veel waarde aan goede en heldere communicatie met haar cliënten. Het motto van het kantoor is dan ook Duidelijk, Deskundig en Daadkrachtig. Het kantoor levert hoogwaardige juridische bijstand en gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid oplossingsgericht te werk. Tot haar cliëntenkring rekent Advocatenkantoor Lewin ondernemers, stichtingen, ondernemingsraden, werknemers, bestuurders en particulieren.

Advocatenkantoor Lewin is in 2012 opgericht door mr. Hanneke Lewin.

Waarom kiest u ons?

 Duidelijk: Open, toegankelijk, direct en efficiënt
 Deskundig: Combinatie van kennis en 20 jaar proceservaring
 Daadkrachtig: Sterk in onderhandelen én procederen

Spreekkamer

Onze medewerkers

_J3B6946

Hanneke Lewin

Mr. Hanneke Lewin is inmiddels 26 jaar werkzaam als advocaat, waarvan 20 jaar als arbeidsrechtspecialist. Daarnaast is zij sinds juni 2015 door de Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerd als registermediator.

Lees meer..

_J3B6796

Tamara Koenders

Mr. Tamara Koenders is sinds 2015 werkzaam als advocaat. Zij heeft in 2012 de master Arbeidsrecht aan de UvA afgerond. Daarna werkte zij vijfenhalf jaar op een advocatenkantoor in Landsmeer, waar zij zich overwegend heeft toegelegd op het arbeidsrecht.

Lees meer..

_J3B6781

Leonieke Kievit

Leonieke Kievit is de steun en toeverlaat van ons kantoor. Als officemanager ontfermt zij zich over alle niet-juridische aangelegenheden.

Lees meer..