Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

Specialisten in het oplossen van arbeidsconflicten

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van (dreigende) arbeidsconflicten. Onze advocaten en mediators houden zich uitsluitend bezig met het arbeidsrecht. Door onze ervaring weten wij dat wij een oplossing kunnen bieden voor ieder (dreigend) arbeidsconflict. Lees hier meer over onze werkwijze.

Advocatenkantoor Lewin is gevestigd in Uitgeest, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar – Haarlem – Amsterdam, recht tegenover station Uitgeest. In overleg kunnen besprekingen ook plaatsvinden op locatie.

Waarom kiest u ons?

 Duidelijk: Open, toegankelijk, direct en efficiënt
 Deskundig: Combinatie van kennis en 20 jaar proceservaring
 Daadkrachtig: Sterk in onderhandelen én procederen

Onze medewerkers

_J3B6946

Hanneke Lewin

Mr. Hanneke Lewin is inmiddels 26 jaar werkzaam als advocaat, waarvan 20 jaar als arbeidsrechtspecialist. Daarnaast is zij sinds juni 2015 door de Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerd als registermediator.

Lees meer..

Tamara Koenders

Mr. Tamara Koenders sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij Advocatenkantoor Lewin. Nadat zij in 2012 de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afrondde, werkte zij vijfenhalf jaar op een advocatenkantoor in Noord-Holland met een praktijk gericht op het arbeids- en ambtenarenrecht.

Lees meer..

_J3B6781

Leonieke Kievit

Leonieke Kievit is gecertificeerd MfN-mediator. Zij is in staat om snel complexe problemen te doorzien en partijen te helpen om samen tot een werkbare oplossing te komen van een conflict.

Lees meer..


Meld je aan voor onze nieuwsbrief