Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

Over ons

Ons advocatenkantoor

Advocatenkantoor Lewin is gevestigd in Uitgeest, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar – Haarlem – Amsterdam, recht tegenover station Uitgeest. In overleg kunnen besprekingen ook plaatsvinden op locatie.

Advocatenkantoor Lewin hecht veel waarde aan goede en heldere communicatie met haar cliënten. Het motto van het kantoor is dan ook Duidelijk, Deskundig en Daadkrachtig. Het kantoor levert hoogwaardige juridische bijstand en gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid oplossingsgericht te werk. Tot haar cliëntenkring rekent Advocatenkantoor Lewin ondernemers, stichtingen, ondernemingsraden, werknemers, bestuurders en particulieren.

Advocatenkantoor Lewin is in 2012 opgericht door mr. Hanneke Lewin.

Waarom kiest u ons?

 Duidelijk: Open, toegankelijk, direct en efficiënt
 Deskundig: Combinatie van kennis en 20 jaar proceservaring
 Daadkrachtig: Sterk in onderhandelen én procederen

Spreekkamer

Onze medewerkers

_J3B6946

Hanneke Lewin

Mr. Hanneke Lewin is inmiddels 26 jaar werkzaam als advocaat, waarvan 20 jaar als arbeidsrechtspecialist. Daarnaast is zij sinds juni 2015 door de Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerd als registermediator.

Lees meer..

Tamara Koenders

Mr. Tamara Koenders sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij Advocatenkantoor Lewin. Nadat zij in 2012 de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afrondde, werkte zij vijfenhalf jaar op een advocatenkantoor in Noord-Holland met een praktijk gericht op het arbeids- en ambtenarenrecht.

Lees meer..

_J3B6781

Leonieke Kievit

Leonieke Kievit is gecertificeerd MfN-mediator. Zij is in staat om snel complexe problemen te doorzien en partijen te helpen om samen tot een werkbare oplossing te komen van een conflict.

Lees meer..

Manuela Frontino

Manuela Frontino biedt secretariële ondersteuning aan onze advocaten en is het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten.