Lewin Advocatenkantoor te Uitgeest

ONZE WERKWIJZE

Wij hechten veel waarde aan goede en heldere communicatie met onze cliënten. Ons motto is dan ook Duidelijk, Deskundig en Daadkrachtig. Wij leveren hoogwaardige juridische bijstand en gaan met de grootst mogelijke zorgvuldigheid oplossingsgericht te werk. Dat vertaalt zich in de volgende werkwijze:

Toegevoegde waarde

Wij nemen alleen zaken aan waarin wij samen met onze cliënt de conclusie hebben getrokken dat dit toegevoegde waarde heeft. Een ieder die ons benadert, krijgt kosteloos de kans zijn/haar verhaal te vertellen om te checken of aan dit criterium is voldaan.

Financieel verantwoord

Onze betrokkenheid moet financieel verantwoord zijn. De investering door ons opdracht te geven, dient zich terug te verdienen door een deskundig advies, een oplossing voor een als onoplosbaar ervaren situatie, beperking van schade of een betere uitkomst dan is aangeboden.

Specialisten

Wij hebben diepgaande en actuele kennis van de rechtsgebieden waarbinnen we als advocaat actief zijn.

Wij bepalen in overleg de beste oplossing

Het recht is niet de kern, maar een gestructureerd instrument om tot een aanvaardbare oplossing van het conflict te komen. De wensen van de cliënt staan centraal en de strategie stellen wij hier per conflict op af.

Dialoog aangaan

Wij zoeken actief de dialoog (niet de discussie) op met onze wederpartijen en betrekken zo mogelijk de cliënten over en weer daarbij. Procederen kan niet altijd voorkomen worden, maar is een ultimum remedium.

Respect

Wij benaderen zowel onze cliënten als onze wederpartijen respectvol en streven een uitkomst na die door onze cliënten als positief en constructief wordt ervaren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief