Ons Team


Lewin advocatenkantoor | Arbeidsrecht & Arbeidsmediation is een samenwerking van meerdere zelfstandig werkende advocaten, die allen gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht.

Hanneke Lewin

weet met 30 jaar ervaring als advocaat en 7 jaar als arbeidsmediator als geen ander hoe zij een arbeidsconflict snel in de kiem smoort.

Cliënten waarderen Hanneke als sparringpartner en haar vermogen om snel de grote lijnen te zien, te anticiperen op ontwikkelingen en daarin mogelijkheden te zien en deze ook te benutten.

Lewin@advocaatlewin.nl

Ratna Vromans

is op haar best als zij namens haar cliënt een regeling uit onderhandelt. Als geen ander is zij in staat om wederzijdse belangen en standpunten af te tasten en snel inzicht te verkrijgen in de situatie.

In het bijzonder heeft Ratna veel ervaring met het adviseren en bijstaan van Expats.

Cliënten waarderen Ratna’s nauwkeurigheid, doorzettingsvermogen en haar fijne manier van communiceren.

Vromans@advocaatlewin.nl

Tamara Koenders

is een gedisciplineerde, stressbestendige en betrokken advocaat. In het bijzonder heeft zij veel kennis en ervaring over “de zieke werknemer” en alles wat daarbij komt kijken. 

Cliënten waarderen dat Tamara toegankelijk is,  makkelijk de vertaalslag maakt van juridische context naar de praktijk en een gezonde dosis inzet en fanatisme – die zij dankt aan haar sport waterpolo.

Koenders@advocaatlewin.nl

Leonieke Kievit

voelt feilloos aan waar zij op moet inzoomen in een mediation, om deze tot een succes te maken.

Cliënten waarderen dat Leonieke toegankelijk is en zij helder en duidelijk communiceert.

Leonieke.kievit@advocaatlewin.nl

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

De genoemde advocaten zijn allen ingeschreven bij de Orde van Advocaten Noord-Holland en hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Hanneke Lewin staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Arbeidsmediation, Collectief Ontslag, Internationaal Arbeidsrecht en Medezeggenschap;
  • Tamara Koenders staat geregistreerd op Arbeidsrecht.
  • Ratna Vromans staat geregistreerd op Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Plan een adviesgesprek


Contact

Anna van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Tel: 0251-362022
E-mail: welkom@advocaatlewin.nl