Lewin Advocatenkantoor bestaat 10 jaar!

  • 18 oktober 2022 |
  • Advocatenkantoor Lewin |

Hieronder vind je de podcast die is gemaakt ter ere van het 10 jarig bestaan van Lewin Advocatenkantoor. Beluister ook de laatste minuten, om te horen wat Leonieke Kievit, Ratna Vromans en Tamara Koenders te vertellen hebben over Hanneke Lewin en het kantoor! 

Podcast Lewin Advocatenkantoor bestaat 10 jaar:

 

In 2012, 10 jaar geleden, verhuisde Hanneke Lewin naar Uitgeest en besloot zij daar een nieuw advocatenkantoor te beginnen. Wat is er sindsdien veel gebeurd!

Leonieke Kievit is het kantoor in 2013 komen versterken en heeft zich ontwikkeld tot een hele prettige en bekwame arbeidsmediator. Ook Hanneke is nu naast haar advocatenpraktijk een ervaren arbeidsmediator.

In 2018 kwam Tamara Koenders als advocaat arbeidsrecht bij het kantoor werken. Dit jaar waagde zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap, specialiseerde zij zich in ‘de zieke werknemer’ en geeft zij live en online regelmatig cursus.

In 2022 voegde ook Ratna Vromans zich als zelfstandig advocaat bij ons. Zij heeft ruime ervaring met adviseren, onderhandelen en procedures op het gebied van arbeidsrecht.
Zo bundelen wij via de samenwerking onder de naam “Lewin Advocatenkantoor Arbeidsrecht & Arbeidsmediation” onze kennis en ervaring op het gebied van het arbeidsrecht.

In de afgelopen 10 jaar brachten wij meer dan 1250 arbeidszaken tot een goed einde, meestal tot tevredenheid van onze cliënten gezien alle bossen bloemen en warme aanbevelingen. Er zijn ruim 35 uitspraken van een Rechtbank of Gerechtshof gepubliceerd waarin wij een partij vertegenwoordigden.

Wij organiseerden 4 drukbezochte kennissessies om onze cliënten en andere geïnteresseerden op de hoogte te brengen van belangrijke nieuwe wetgeving voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen, namelijk de WWZ (2014), de Wet DBA (2016), de AVG (2017) en de WAB (2019).

Wij schreven 75 columns in “De Uitgeester” om zo de bewoners van Uitgeest te informeren en tips te geven over arbeidsrechtelijke onderwerpen en interessante uitspraken.

Wij boden werkgelegenheid aan 13 mensen als advocaat, jurist, juridisch medewerker of bijbaan. 6 studenten HBO-rechten deden bij ons hun afstudeeronderzoek en slaagden allemaal met vlag en wimpel.

Belangrijkste is dat wij elke dag met plezier ons werk doen. Waarom? Het lukt ons elke dag iets voor iemand anders te betekenen.

Hoe?
• door juridische vragen over arbeidsrechtelijke onderwerpen te beantwoorden,
• door mooie ontslagregelingen uit te onderhandelen,
• door de stress van onze cliënten te managen door samen met hen een plan te maken,
• door onze cliënten bij te staan in een ontslagprocedure of tijdens een zitting bij de rechtbank.

Dankbaar en interessant werk, dat wij graag nog lang samen blijven doen.


Contact

Anna van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Tel: 0251-362022
E-mail: welkom@advocaatlewin.nl